söndag 28 september 2008

Valpkurs

Godkväll godkväll!


Idag har det varit valpkurs igen(näst sista gången). Det var mest lite repetitioner och försvåringar av det vi redan lärt oss. Dexter som innan har varit ganska lugn(till och från i alla fall) kunde inte vara lugn en sekund idag, han skällde hit och dit på andra hundra och bet och drog i kopplet. Som tur var var han inte helt ensam om att vara en sådan liten buse. Kursledaren sa att det berodde på att de kommit i den åldern då de vill testa gränserna lite och att man bara skulle ignorera det här beteendet då de endast vill ha uppmärksamhet. Nästa gång som då är den sista, ska det tydligen bli lite tävling, så nu får vi träna som tusan till dess, vi ska ju klart vinna!;)


Efter valpkursen åkte vi hem och lämnade Dexter och åkte in till stan för att köpa en ny datastol..den förra gick sönder efter typ en månad och sedan har vi haft den utan ryggstöd i snart ett år. Så det var verkligen på tiden! Allt hade nästan stängt när vi kom dit men vi hittade i alla fall en fin på Jula som köpte.

Min älskade cola..är det bara jag eller är den väldigt vacker? =)

Dricker lite varmchoklad(inte oboy, utan riktig!)fast den blev inte lika god som vanligt..hade grädde i..tror den kan varit lite gammal..hmm

Hehe, jag låg och läste i soffan och helt plötsligt hoppade Dexter upp och lade sig på mig, så söt är han! =)

Nu är det snart nattis nattis som gäller, har varit så extremt trött idag..men först blir det nog lite nhl med mange!

Pusspuss!

Inga kommentarer: